Leerboeken + Media Categorie B (auto)

Theorie Boek Autorijbewijs BVoor je juiste theorie opleiding bent u bij Rijschool de Eendracht op het juiste adres. Wij hebben de keuze uit verschillende leermethodes, allen met 100 % CBR examenstof. Zo maken wij het je makkelijk om in één keer voor je theorie examen te slagen. Meer dan 95% van onze cursisten slaagt dan ook de eerste keer.

Al onze leermiddelen zijn van het bedrijf : Veka-Best. Al meer dan 3,5 miljoen mensen hebben hun auto theorie met een van de producten van Vekabest gehaald!

Leermiddelen

Klassikaal

Wilt u toch liever klassikaal theorie les volgen?
Binnenkort, datum volgt nog, geven wij een normale theorie cursus van 8 lessen (2 klassikaal theorie Lokaaluur), in ons eigen theorielokaal.

Wij kunnen jullie een volledig goed verzorgde theoriecursus aanbieden, waarbij onze instructeur jullie wat extra tekst en uitleg verschaft van het theorieboek en waarbij jullie op het einde van de les een aantal officiële examenvragen zult maken.

Vervolgens krijgen jullie huiswerk mee om ervoor te zorgen dat jullie de volgende les goed voorbereid bent en eventueel vragen kunt stellen.

Het theorie-examen voor de Auto bestaat uit:
– 25 Vragen Gevaarherkenning , (Min.13 Goede antwoorden noodzakelijk!)
– 30 Vragen Verkeersregels
– 10 Vragen Verkeersinzicht
(Je moet van de Verkeersregels & Verkeersinzicht 35 vragen goed hebben!)

Je hebt tegenwoordig verschillende theorie examens:
– Normaal theorie examen Euro 42,00
– Theorie examen extra tijd (10min) voor dyslectische klanten Euro 57,50
– Individueel begeleid theorie examen Euro 95,00

Deze theorie examens zijn allen bij ons te bestellen, graag wel even doorgeven welke je graag wilt. Als eenmaal de reservering voor je gemaakt is, kunnen we niet meer wisselen!

Klassikaal Theorie inschrijving

Je hebt wel een DigiD nodig om een theorie-examen te reserveren en je rijschool te machtigen voor het reserveren van een praktijkexamen. En ook om via Mijn CBR een Eigen verklaring in te vullen. Een DigiD aanvragen is makkelijk en gratis, maar kan vijf dagen duren. Hou daar wel rekening mee!

Vernieuwde CBR Theorie Examen

__________________________________
Altijd al willen weten hoe het theorie-examen in zijn werk gaat bij het CBR? Altijd al willen weten waar leerlingen op beoordeeld worden? Dit is nu allemaal te zien in een mooi filmpje hierover. Hierin zie je precies wat je te wachten staat als jij theorie-examen gaat doen bij het CBR. Wees dus niet zenuwachtig als je je examen moet doen want je komt dankzij dit filmpje niet voor onverwachtse verassingen te staan!